Vásárlás infó

Tisztelt Partnerünk!

  • Cégünk weboldalán minden meglévő ügyfelünk számára biztosítjuk az online rendelés lehetőségét a saját ügyfél-árlistában nyilvántartott termékekre.
  • Weboldalunk új látogatójaként Ön tájékozódhat az általunk forgalmazott termékekről, ehhez mi biztosítjuk a termékleírásokat, képeket, adatlapokat, termékkatalógusokat. Amennyiben rendelést is szeretne leadni, kérjük regisztráljon, és kérjen weboldalunkon keresztül árajánlatot a beszerezni kívánt termékekre! Rendszerünkben kizárólag cégeket, vállalkozókat, intézményeket tudunk regisztrálni, magánszemélyeket nem!
  • Fontos kiemelnünk, hogy áraink egyedileg az ügyfeleinkre szabottak. Ár-képzés stratégiánkban fontos szerepet játszik többek között a vásárlási mennyiség volumene, a partneri kapcsolat fennállásának ideje, a szerződéses partnerség mivolta, stb… Ezért a regisztrációt követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és egy rövid konzultációt követően létrehoz egy egyedi ügyfél-árlistát az Ön weboldalon található fiókjában.
  • Az Ügyfél-árlista a már korábban megrendelt, vagy árajánlatkéréseiben szereplő tételeket tartalmazza mindig az aktuális áron. Ezeket a termékeket a vásárlói kosárba helyezve adhatja le megrendelését.

Várjuk regisztrációját, ajánlatkéréseit, megrendeléseit!