Bemutatkozás

Kedves érdeklődő!

 

Köszönjük, hogy ellátogatott weboldalunkra, kérjük tekintse meg rövid bemutatkozó videónkat. A filmben látottakon túl a következőkben összefoglalnánk a cégünkkel kapcsolatos lényegesebb információkat.

  • Székhelyünk és raktárunk egyaránt Mosonmagyaróváron az Ipari parkban található, közel az osztrák és a szlovák határhoz illetve az M1-es autópályához.
  • A Kitax Kft-t kétszemélyes vállalkozásként alapította Ozsvald Ida és István 2002-ben, és jelenleg a cég felső vezetőiként irányítják a  mára már közel 40 főt foglalkoztató, évenként 2,0 milliárd Forint forgalmat bonyolító vállalkozást. A cég indulásakor 2 fontos beszállító partnerrel kezdett el együtt dolgozni: Kimberly Clark és Tana (WERNER & Mertz). Innen ered a cégnév első négy betűje KI (Kimberly Clark) + TA (Tana). Ezen partnereinket azóta is megszakítás nélkül a legjelentősebb stratégiai partnereink között tartjuk számon az azóta közel 200-ra bővült beszállítói partnerlistánkon.
  • A cég első működési helyszíne egy bérelt raktár és irodahelység volt, ami 2007-re szűkösnek bizonyult. 2008-ban épült fel az első önálló, saját tulajdonú telephelyünk Mosonmagyaróváron, mintegy 1.000 M2-es tárolókapacitással.
  • 2015-ben a folyamatos forgalomnövekedésnek köszönhetően már érezhetően szűk volt a raktárhelység, és korlátozta a további fejlődést. 2016-ban kezdődött el az újabb építkezés.
  • 2017-ben költöztünk új mosonmagyaróvári telephelyünkre, ahol már több mint 3000 m2 területű raktárhelység biztosítja az egyre bővülő raktárkészletünk tárolását.
  • Saját fejlesztésű vonalkódos raktározási és logisztikai rendszerünknek köszönhetően hatékonyan, precízen és gyorsan tudjuk teljesíteni ügyfeleink megrendeléseit.
  • 2018-ban – előre felkészülve a jövőbeni terjeszkedésre – megvásároltunk a jelenlegi raktárhelységünk mellett egy 5.000 m2-es területet, ahová szükség esetén tovább tudjuk bővíteni a raktárépületünket.
  • Az elmúlt 18 évben országos  szintű képviselő hálózatot alakítottunk ki, mellyel egy igen széleskörű és változatos ügyfélkört szolgálunk ki: Ipari cégek és termelőüzemek, hotelek, szállodák, éttermek, oktatási és egészségügyi intézmények, viszonteladó partnerek, takarítócégek, stb…     
  • Budapesti logisztikai egységünknek köszönhetően a fővárosi és Pest megyei megrendeléseket 2 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. Az ország vidéki városaiba szervezett túra-útvonalak által szállítunk.
  • Büszkék vagyunk rá, hogy a cégalapítástól kezdve minden évet pozitív mérlegadatokkal és növekedési mutatókkal zártunk. A cégminősítő adatbázisok (Creditonline, Bisnode, Opten, stb…) kivétel nélkül a legmagasabb kategóriába sorolják cégünket! („…kereskedelmi kapcsolat kiemelten javasolt, az együttműködésnek rendkívül alacsony a kockázata…”)

Kitax, mint a magyarországi INPACS tag

2020 január 1.-től az INPACS (International Partners for Cleaning, Hygiene and Catering Supplies) cégünket választotta kizárólagos magyarországi tagjának. Az INPACS a költséghatékony, gyors és átlátható áruellátás érdekében egy szervezetben fogja össze a nagy nemzetközi Higiéniai beszállító cégeket és a végfelhasználókat nemzetközi szerződések keretén belül. Világszerte 35 országban van jelen, és hosszú távon megbízható beszállítói partnernek bizonyult, különösen azoknak a nemzetközi ügyfeleknek, akik ugyanolyan szintű szolgáltatást igényelnek minden olyan országban, ahol telephelyük, fióktelepük révén jelen vannak. Ezt egy nemzetközi szerződés biztosítja, amelyet - ha az ügyfél igényli - az ügyfél összes fióktelepére alkalmazza, bármely országban ahol az INPACS-tag jelen van. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részévé válhattunk ennek a nemzetközi hálózatnak, ez is azt mutatja, hogy a KITAX által elfogadott értékek nemzetközi szinten is érvényesülni tudnak. (Link: Online cikk a Kitax Inpacs Parterré válásáról)

Mivel foglalkozik a Kitax?

Mosdóhigiénia? Munkavédelem? Takarítószerek és takarítóeszközök? Talán ezeket senkinek nem kell bemutatni…Ezen termékcsoportok minden vállalkozás és intézmény működtetéséhez alapvető kellékek. Úgy alakítottuk ki termékportfóliónkat hogy minden partnerünk általános és speciális igényeit is ki tudjuk elégíteni. Kérje szakmailag felkészült képviselőnk segítségét, hogy a közel 11.000 féle termékünk közül megtaláljuk az Önök számára legoptimálisabb – minőségben és árban egyaránt - megoldást.

Mosdóhigiénia

Nagyforgalmú mosdóhelységek vannak kialakítva az Önök intézményében?  Ha igen, akkor az egy főre jutó mosdóhigiéniai töltőanyag (toalettpapír, kéztörlő, szappan…) felhasználás már jelentős kiadást jelent, ahol érdemes megfontolni a költségcsökkentés lehetőségét. Cégünk egy rövid konzultációt követően kész kalkulációt tud készíteni az adott intézmény vendégszámát vagy foglalkoztatottjainak számát figyelembe véve. Egy átlagos havi fogyást tudunk kalkulálni, ezt követően pedig az Önök igényeinek megfelelően egy ajánlatot állítunk össze.

Éves forgalmunk közel felét a kb. 200 féle Higiéniai papírtermék jelenti. Széles termékpalettánk jelentős részét képezik a toalettpapírok (kistekercses, jumbo, hajtogatott), papír kéztörlők (tekercses, belsőmagos, hajtogatott), illetve szappan, habszappan, kézfertőtlenítők területén is több féle alternatívát tudunk kínálni. Természetesen az ezekhez kapcsolódó adagolók, adagolórendszerek is részét képezik kínálatunknak.

A mosdóhigiéniai beszállítók közül olyan multinacionális cégekkel állunk szoros partneri kapcsolatban, mint a Kimberly Clark, Papernet, Celtex… Piaci helyzetünkből adódóan ezen cégek termékeire egyedülálló versenyképes árakat tudunk Önöknek ajánlani.

Ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk a szerződéses partneri kapcsolatra, melynek során 2-3 éves időtartamra jelképes áron tudunk adagolót kihelyezni, és rögzített kedvező áron tudjuk szállítani a töltőanyagot.

Takarító  és -tisztítószerek

A tiszta és előírásoknak megfelelően fertőtlenített munkakörnyezet minden intézmény számára fontos. Cégünk a háztartásokban már jól ismert hagyományos termékek (Domestos, Pur, Ariel, Cif, stb…) mellett a professzionális takarítószerek (Tana, Diversey, Kiehl) területén is kiterjedt termék skálával rendelkezik. Amennyiben Önök egy speciális terültre keresik a megfelelő vegyszert, mi lehetőséget biztosítunk az említett cégek képviselőivel egy termékbemutatóra, ahol képzett szakemberek közreműködésével találhatjuk meg közösen a megoldást.

Takarítóeszközök

A takarításhoz szükséges összes takarító eszközt (seprű, kefe, szivacs, törlőkendők, dörzsi, felmosóvödör stb…) a magasabb felszereltségű takarító kocsikat szintén beszerezheti a Kitax Kft-től. A speciális területekre (pl.: élelmiszeripar, tisztatér) is kínálunk a szabványoknak megfelelő, minősített eszközöket. A professzionális takarítóeszközöket forgalmazó partnereink (Vileda, Vermop, Vikan, Kobra…) szintén biztosítják a helyszíni termékbemutató lehetőségét.

Munkavédelem és munkaruházat

Árukészletünk a munkavédelmi termékek területén is kiemelkedő. A cipőtől a sisakig mindenre tudunk megoldást kínálni. A neves munkavédelmi beszállítók közül fontosabb partnereink: Ganteline, Portwest, Molnárgloves (Rock), Artra, Deltaplus). Cégünk több jó hírnevű varrodával is kapcsolatban áll. Munkaruházat tekintetében lehetőséget biztosítunk az egyedi tervezésű ruhadarabok levarrására, lógók hímzésére, szitanyomásra.

Egyszerhasználatos védőeszközök: Az egyszerhasználatos védőeszközök is nagy választékban szerepelnek termékkínálatunkban, elsősorban a speciális területen működő ügyfeleink (egészségügy, élelmiszeripar)   számára. Kesztyűk, látogatóköpenyek, hajhálók, maszkok, cipő és alkarvédők többféle színben is elérhetők!